2007. július 19., csütörtök

Ajándékutalvány

Az AJÁNDÉK utalványt a cégek nem csak az alkalmazottaknak, hanem a munkavállalókkal közös háztartásban élő közeli hozzátartozók részére is adó- és járulékmentesen adhatják évente három alkalommal a minimálbér 10%-áig (3 X 6 550 forint/fő/év).

Az AJÁNDÉK utalvány segítségével év végén, húsvétkor illetve évfordulókhoz, különleges alkalmakhoz köthető események alkalmával jutalmazhatók a dolgozók - illetve azok közeli hozzátartozói.

Az adómentes határ felett kedvezőbb adózási feltételeket biztosít, mint a készpénzes juttatás.
Több mint 30 000 beváltóhely áll az Ön rendelkezésére, hogy beváltsa ajándékutalványait.

Felhasználás

Szolgálató partnerünk a Cheque Déjeuner speciális utalványát a Cadhoc+ utalványt kínáltuk fel Önnek, amely az alábbi területeken biztosít felhasználást: élelmiszer, vegyi áru, szépségápolás, ruházat, lakástextil, sportfelszerelés, háztaratási felszerelés és gép, bútor, elektronika, távközlés, informatika, papír-írószer, kulturális termékek, játék, utazás.

Jelenleg ez a piacon az egyetlen olyan utalvány, amelyik 5 különböző kategóriában kínál felhasználhatóságot. Ez azt jelenti, hogy egy csekket 5 különböző dologra is beválthat, kedve és igénye szerint, az alábbi kategóriákban:

1. Egészség csekk:
Megkönnyíti az egészséges életmód követelményeinek betartását. Az utalvány felhasználható sportfelszerelés vásárlására, sportolásra, szépség ápolási szolgáltatások igénybe vételére, kozmetikumok valamint háztartási vegyi áru vásárlására.

2. Kultúrcsekk:
Azoknak, akiknek mindenük a kultúra, felhasználható színházjegyek, könyvek, CD-k, DVD-k vásárlására.

3. Otthoncsekk:
Az eredményes munkavégzés feltétele – a motiváltságon kívül – hogy munkatársai kipihenjék magunkat, melynek helyszíne az otthon. Az utalvány felhasználható háztartási felszerelés, gép, bútor, textil, dekoráció, szórakoztató elektronika és játék vásárlására.

4. Ruhacsekk:
Stílusos motivációs eszköz munkatársainak. Felhasználható ruházati termékek vásárlására.

5. Utazási csekk:
Praktikus ajándék azon kollegáknak, akik szeretik bejárni az országot. Felhasználható belföldi szállásfoglalásra.

Az Utalványokkal és azok felhasználásával kapcsolatban a kibocsátó oldalán kaphat bővebb információkat:

Nincsenek megjegyzések: