2007. szeptember 14., péntek

Mire kell figyelni az egyes szolgáltatások felhasználásánál?

A jövő héten (38.hét) postázok egy levelet minden munkavállalónak, amelyből a legfontosabb információkat ide is felteszem:

"A rendszer működésével, egyes szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos kérdések feltételére az alábbi formákban biztosítok Önnek elérhetőséget:
  • Interneten: a www.vbeton.blogspot.com oldalon keresztül,
  • e-mailben: a benefit@sednet.hu címen,
  • telefonon: 30/525 96 00 mobilszámon,
  • faxon és/vagy vonalas telefonon: 88/ 426 129 (UPC hálózatában ingyenes!)
  • Skype-n (internet telefon): uzletimegoldas néven.
A munkáltatónál a téma felelőse Wolf Andrea, akadályoztatása 
esetén Barabásné Adonyi Szilvia lesz az Ön segítségére.


Iskolakezdési támogatás
Az iskolakezdési utalványokat egy összegben, az e havi bérrel megkapta minden érintett munkavállaló. Fontos, hogy az utalványok kizárólag 2007. október 31-ig lehet felhasználni!

Egészségpénztár
A munkáltató minden hónapban, legkésőbb a bérkifizetéssel egy időben elutalja az Ön tagdíját a Generali Egészségpénztárnál vezetett számlájára. A pénztári záradékolás után Ön elkezdheti felhasználni az ott felhalmozott pénzeket. A záradékolás megtörténtéről az egészségpénztár tájékoztatja Önt. E levél tartalmazni fogja az Ön azonosítóit, amelyekkel ellenőrizni tudja a pénztári egyenlegét. A számláján felhalmozott összegből Ön és közvetlen hozzátartozói egészségmegőrzéssel és betegségmegelőzéssel kapcsolatos szolgáltatásokat tudnak igénybe venni, illetve, ilyen termékeket tud vásárolni, számla ellenében. A számla kiállítása az alábbiak szerint kell, hogy történjék:

Szolgáltatás igénybevétele esetén:
a Generali Egészségpénztár nevére és címére kell kérni a számlát (1066 Budapest, teréz krt.42-44.), amelyen fel kell tüntetni az Ön tagazonosítóját, vagy nevét.

Termékvásárlás esetén:
az Ön vagy közeli hozzátartozója nevére és címére kell kérni a számlát.

A számlákat egyesével, vagy összegyűjtve a Generali Egészségpénztár címére kell eljuttatni (1394 Budapest, Pf.352).


FONTOS!

  1. Minden számlán szerepelnie kell az Ön pénztári azonosítójának.
  2. Amennyiben egynél több számlát küld a Pénztárhoz, akkor azokat számlaösszesítővel kell küldenie.
  3. Közvetlen hozzátartozó nevére kiállított számla is elszámolható, de ez esetben mindegy, hogy egy vagy több számláról van szó, minden esetben ki kell tölteni a számlaösszesítőt és csatolnia kell a számlá(k)hoz!

A számlaösszesítőt letöltheti a http://www.generalipenztar.hu/ep/nyomtatvanyok.php oldalról, vagy kérhet egy nyomtatott példányt Wolf Andreától. A hibátlan kitöltésben is segítségére lesz Andrea!

Az egészségpénztári számlájának felhasználásával kapcsolatban az alábbi oldalakon tájékozódhat:

Önkéntes Nyugdíjpénztár
A munkáltató minden hónapban, legkésőbb a bérkifizetéssel egy időben elutalja az Ön tagdíját a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztári számlájára. A pénztári záradékolás megtörténtéről az Önkéntes Nyugdíjpénztár tájékoztatja Önt.
A pénztárral és annak működésével kapcsolatban az alábbi oldalakon tájékozódhat:
Otthoni internet használat térítése
A munkáltató minden hónapban átutalja az Ön vagy a házastársa nevére szóló, kizárólag internet költségeket tartalmazó számlájának a díját a szolgáltatónak. Kérem, hogy a számla beérkezését követő munkanapon szíveskedjen azt leadni, vagy eljuttatni a munkáltató könyvelési osztályára.

Ajándékutalvány
Az ajándékutalvány 1 naptári évre érvényes (az adott év január 1-től, december 31-ig.)
Ön a következő havi fizetésével együtt megkapja az ez évre vonatkozó (5 havi) ajándékutalványait, amelyeken a dátum már 2008. lesz, így Ön három hónapot nyer a felhasználási időre vonatkozóan. (A 2008-as dátummal kiállított utalvány, 2007-ben is felhasználható!)
Az ajándékutalványt elfogadó helyekről a www.vbeton.blogspot.com weblapon tájékozódhat.

Üdülési csekk
Az üdülési csekk névre szóló, kizárólag belföldön felhasználható fizetőeszköz – átruházása nem lehetséges - azonban a csekk tulajdonosa kifizetheti a társaságában lévő személyek által igénybe vett szolgáltatásokat is. Az üdülési csekk a kiállítás napjától számított 1 évig érvényes (a lejárat ideje a csekken fel van tüntetve.).
A csekk felhasználásával kapcsolatban az alábbi oldalakon tájékozódhat:
Ez utóbbi oldalon tájékozódhat az elfogadóhelyekről is!

Nincsenek megjegyzések: